Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Majoritatea Este Sau Sunt / Majoritatea Spaţiilor De Birouri Anunţate In 2019 Sunt In Proiecte Mari Parcuri De Business 28 02 2019 Bursa Ro

Lata cateva reia de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bloguri bune, sper ca acest lucru va va ajuta foarte mult

În acest caz, accentul cade pe substantivul colectiv „majoritate" înţeles ca o. Romanii sunt nemulţumiţi, pentru că majoritatea sunt săraci(cu acord la plural, chiar dacă nu există un atribut . Clasificarea substantivelor colective şi acordul lor cu verbul. Când termenii sunt la numere diferite, acordul predicatului se face la plural. De exemplu, se poate spune corect :

Sunt dintre cei care refuza sa . Oms Jumătate Dintre Cazurile De Tulburări EmoÈ›ionale Apar In Jurul Varstei De 14 Ani
Sursa : www.wall-street.ro
Majoritatea e o chestiune relativă și variabilă, ca să spun așa. Cateodata, în majoritatea timpului, îmi pierd controlul. Majoritatea verbelor care sunt neologisme de împrumut se înscriu în paradigma. Când termenii sunt la numere diferite, acordul predicatului se face la plural. Normele actuale în acest sens sunt enunțate în dicționarul ortografic,. Ambele variante sunt corecte in prezent. De exemplu, se poate spune corect : Subiectul, majoritatea, deşi este substantiv colectiv, cu sens de.

Ambele variante sunt corecte in prezent.

De exemplu, se poate spune corect : Clasificarea substantivelor colective şi acordul lor cu verbul. Majoritatea e o chestiune relativă și variabilă, ca să spun așa. Subiectul, majoritatea, deşi este substantiv colectiv, cu sens de. Majoritatea verbelor care sunt neologisme de împrumut se înscriu în paradigma. Sunt dintre cei care refuza sa . Când termenii sunt la numere diferite, acordul predicatului se face la plural. În acest caz, accentul cade pe substantivul colectiv „majoritate" înţeles ca o. Romanii sunt nemulţumiţi, pentru că majoritatea sunt săraci(cu acord la plural, chiar dacă nu există un atribut . Ambele variante sunt corecte in prezent. Cateodata, în majoritatea timpului, îmi pierd controlul. Dar în majoritatea timpului sunt pe aici, pierzând timpul jucând șah. Tramvaiul este plin de oameni, majoritatea sunt bătrâni.

Normele actuale în acest sens sunt enunțate în dicționarul ortografic,. Cateodata, în majoritatea timpului, îmi pierd controlul. Ambele variante sunt corecte in prezent. Dar în majoritatea timpului sunt pe aici, pierzând timpul jucând șah. De exemplu, se poate spune corect :

Ambele variante sunt corecte in prezent. Orban Afirmă Că Este Sprijinit De Majoritatea Liberalilor Eu Sunt O Certitudine In Timp Ce Contracandidatul Meu Este O Speranță
Sursa : media.realitatea.net
Ambele variante sunt corecte in prezent. Clasificarea substantivelor colective şi acordul lor cu verbul. De exemplu, se poate spune corect : Dar în majoritatea timpului sunt pe aici, pierzând timpul jucând șah. Cateodata, în majoritatea timpului, îmi pierd controlul. Tramvaiul este plin de oameni, majoritatea sunt bătrâni. Când termenii sunt la numere diferite, acordul predicatului se face la plural. Majoritatea e o chestiune relativă și variabilă, ca să spun așa.

De exemplu, se poate spune corect :

Sunt dintre cei care refuza sa . De exemplu, se poate spune corect : Normele actuale în acest sens sunt enunțate în dicționarul ortografic,. Ambele variante sunt corecte in prezent. Tramvaiul este plin de oameni, majoritatea sunt bătrâni. În acest caz, accentul cade pe substantivul colectiv „majoritate" înţeles ca o. Clasificarea substantivelor colective şi acordul lor cu verbul. Romanii sunt nemulţumiţi, pentru că majoritatea sunt săraci(cu acord la plural, chiar dacă nu există un atribut . Când termenii sunt la numere diferite, acordul predicatului se face la plural. Cateodata, în majoritatea timpului, îmi pierd controlul. Subiectul, majoritatea, deşi este substantiv colectiv, cu sens de. Majoritatea verbelor care sunt neologisme de împrumut se înscriu în paradigma. Majoritatea e o chestiune relativă și variabilă, ca să spun așa.

Majoritatea verbelor care sunt neologisme de împrumut se înscriu în paradigma. Subiectul, majoritatea, deşi este substantiv colectiv, cu sens de. Ambele variante sunt corecte in prezent. Tramvaiul este plin de oameni, majoritatea sunt bătrâni. Majoritatea e o chestiune relativă și variabilă, ca să spun așa.

Majoritatea e o chestiune relativă și variabilă, ca să spun așa. Cseke Attila ExecuÅ£ia Bugetară A Mdlpa Este De 84 Majoritatea Fondurilor Sunt Destinate Comunităţilor Locale 06 08 2021 Bursa Ro
Sursa : www.bursa.ro
Normele actuale în acest sens sunt enunțate în dicționarul ortografic,. Majoritatea e o chestiune relativă și variabilă, ca să spun așa. Cateodata, în majoritatea timpului, îmi pierd controlul. Subiectul, majoritatea, deşi este substantiv colectiv, cu sens de. De exemplu, se poate spune corect : Clasificarea substantivelor colective şi acordul lor cu verbul. Majoritatea verbelor care sunt neologisme de împrumut se înscriu în paradigma. Ambele variante sunt corecte in prezent.

Romanii sunt nemulţumiţi, pentru că majoritatea sunt săraci(cu acord la plural, chiar dacă nu există un atribut .

Dar în majoritatea timpului sunt pe aici, pierzând timpul jucând șah. Tramvaiul este plin de oameni, majoritatea sunt bătrâni. Subiectul, majoritatea, deşi este substantiv colectiv, cu sens de. De exemplu, se poate spune corect : Sunt dintre cei care refuza sa . Ambele variante sunt corecte in prezent. Majoritatea e o chestiune relativă și variabilă, ca să spun așa. Majoritatea verbelor care sunt neologisme de împrumut se înscriu în paradigma. Romanii sunt nemulţumiţi, pentru că majoritatea sunt săraci(cu acord la plural, chiar dacă nu există un atribut . Clasificarea substantivelor colective şi acordul lor cu verbul. Normele actuale în acest sens sunt enunțate în dicționarul ortografic,. Cateodata, în majoritatea timpului, îmi pierd controlul. Când termenii sunt la numere diferite, acordul predicatului se face la plural.

Majoritatea Este Sau Sunt / Majoritatea SpaÅ£iilor De Birouri AnunÅ£ate In 2019 Sunt In Proiecte Mari Parcuri De Business 28 02 2019 Bursa Ro. Subiectul, majoritatea, deşi este substantiv colectiv, cu sens de. Majoritatea e o chestiune relativă și variabilă, ca să spun așa. Normele actuale în acest sens sunt enunțate în dicționarul ortografic,. Romanii sunt nemulţumiţi, pentru că majoritatea sunt săraci(cu acord la plural, chiar dacă nu există un atribut . Clasificarea substantivelor colective şi acordul lor cu verbul.

Posting Komentar untuk "Majoritatea Este Sau Sunt / Majoritatea Spaţiilor De Birouri Anunţate In 2019 Sunt In Proiecte Mari Parcuri De Business 28 02 2019 Bursa Ro"