Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Rectificare Bugetara Septembrie 2017

Rectificare Bugetara Septembrie 2017

Deficitul este mare şi rectificarea este … După primele nouă luni, veniturile bugetare au fost cu aproximativ 6 miliarde de lei sub estimarea de la începutul anului, din cauza unor performanţe sub aşteptări la nivelul sistemului bancar, provenite şi din modificări ale legislaţiei fiscale, o colectare mai slabă.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

În 2017, prima rectificare bugetară a fost operată de guvern în septembrie, iar a doua în noiembrie. Consiliul general al capitalei a adoptat rectificarea bugetară/ spitalele covid vor primi bani pentru suplimentarea paturilor la ati consiliul general al capitalei a adoptat ,în şedinţa de marţi, cu 44 de voturi favorabile şi o abţinere, un proiect de rectificare bugetară, introdus pe… Parlamentul a votat creșterea punctului de pensie cu 40%.

2
vizitati articolul complet aici : Primaria Craiova
Președintele româniei, klaus iohannis a anunțat că în actuala situație fără precedent în care se află țara, avem nevoie de o rectificare bugetară extraordinară: Rectificarea bugetară a fost adoptată. Fondurilor de sprijin pentru agricultori.

În 2017, prima rectificare bugetară a fost operată de guvern în septembrie, iar a doua în noiembrie.

Actuala rectificare bugetară asigură plata integrală a salariilor, pensiilor și a investițiilor aflate în derulare. Guvernul romaniei a anuntat rectificarea bugetara ieri seara despre care a spus ca este una pozitiva. Potrivit proiectului, prima rectificare bugetara din 2018 arata un plus de aproape 6 miliarde de lei (fata de prima rectificare din 2017, de un miliard de lei).

Ministerele care primesc cei mai mulți bani,deficitul estimat de guvernul orban pentru 2019 e 4,3% din pib,firea, scandal în consiliul general: Apel pentru salvarea radioului public ! Ministerul transporturilor va primi o sumă record la a doua rectificare bugetară, a declarat luni seară ministrul finanțelor publice, florin cîțu.

Stiri Rectificare Bugerată Pagina 5 Din 2 Stirileprotv Ro
vizitati articolul complet aici : https://stirileprotv.ro/stiri-despre/rectificare-bugerat%C4%83/?page=5
Rectificarea bugetară va fi făcută în luna septembrie. Prima rectificare bugetară a guvernului tudose. Citeste acum toate articole despre rectificare bugetara septembrie 2017 pe digi24.ro.

Articole din rectificare bugetara scrise de avesiom și susromania.

Cine va fi noul nicolae ceaușescu? Citeste acum toate articole despre rectificare bugetara septembrie 2017 pe digi24.ro. Consiliul general al capitalei a adoptat rectificarea bugetară/ spitalele covid vor primi bani pentru suplimentarea paturilor la ati consiliul general al capitalei a adoptat ,în şedinţa de marţi, cu 44 de voturi favorabile şi o abţinere, un proiect de rectificare bugetară, introdus pe…

Apel pentru salvarea radioului public ! Rectificarea bugetara va avea loc pana la finalul lunii septembrie si va fi pozitiva, anunta ministerul finantelor publice (mfp). Bugetul rectificat al agifer, publicat în monitorul oficial.

Apel La Respectarea Obligațiilor Guvernului Față De Invățămintul Universitar Din Romania Observator Cultural
vizitati articolul complet aici : https://www.observatorcultural.ro/articol/apel-la-respectarea-obligatiilor-guvernului-fata-de-invatamintul-universitar-din-romania/
Veniturile bugetului de stat pe anul 2017 se diminueaza pe sold cu suma de 1,3265 miliarde lei, iar cheltuielile păi nu zicea la început (vineri, 8 septembrie 2017, 22:54). În 2017, prima rectificare bugetară a fost operată de guvern în septembrie, iar a doua în noiembrie. Consiliul general al capitalei a adoptat rectificarea bugetară/ spitalele covid vor primi bani pentru suplimentarea paturilor la ati consiliul general al capitalei a adoptat ,în şedinţa de marţi, cu 44 de voturi favorabile şi o abţinere, un proiect de rectificare bugetară, introdus pe…

Aceasta reducere este justificata de minister prin eliminarea, de la 1 ianuarie 2017, a impozitului pe constructii speciale.

Miercuri, 13 septembrie 2017 marius florian niciun comentariu bogdan hutuca, guvernul romaniei, guvernul tudose, pnl, pnl constanta, rectificare bugetara. Consilierii locali vor discuta în ședința de joi, 26 noiembrie 2020, pe marginea proiectului de hotărâre ce vizează rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli a spitalului. Citeste acum toate articole despre rectificare bugetara septembrie 2017 pe digi24.ro.

Posting Komentar untuk "Rectificare Bugetara Septembrie 2017"