Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Case De Vanzare Buzau

Case De Vanzare Buzau

Buzau, suprafața utilă de 90 mp amplasată pe un teren cu suprafața de 2000 mp. In centru satului, cu 1200mp.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

In curand se va deschide podul rutier ce leaga direct orasul buzau de comuna vadu pasii, in maxim 10 min. Anuntbuzau.ro ofera persoanelor fizice dar si vanzari case,vanzari vile,anunturi imobiliare,case de vanzare, vile de vanzare, oferte apartamente,anunturi imobiliare gratis,oferte terenuri,oferte garsoniere. 191 anunturi imobiliare active in orasul iasi de la proprietari sau dezvoltatori imobiliari.

Spataru 28 Prima Casa Buzau
vizitati articolul complet aici : https://primacasabz.com/case/case-in-afara-orasului/spataru/
Casa de vanzare buzau adaugat in categoria imobiliare vanzari / case si vile, in data de: Centru, botanica, râșcani, poșta veche, ciocana, buiucani, telecentru) sau suburbie. Apartamente case&vile spatii industriale spatii comerciale hale&depozite birouri spatii garsoniere terenuri.

Casa este formata din 2 corpuri cu suprafata utila 100mp compartimentata astfel.

Vezi 648 rezultate pentru case de vanzare buzau la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate începând de la 5.129 eur. Imobiliare » case de vanzare. Casa situata in iasi , zona visani (castelul grecilor ) are o suprafata utila de 100 mp pe un teren de 205 mp compusa din 3 camere si dependinte.

5 camere, 240 mp buzau. Introdu gratuit aici oferta ta pentru a fi postata pe site. Profita de preturile avantajoase in buzau in centru sau spre periferie.

Spataru 28 Prima Casa Buzau
vizitati articolul complet aici : https://primacasabz.com/case/case-in-afara-orasului/spataru/
Vânzare case cu 1,2,3,4 etaje în chișinău la preț accesibil. Breaza de sus brebu bunesti calina caransebes carpinis cervenia chitila ciofliceni ciolpani ciucani cleja comuna oancea cornu cristian domnesti fantanele (hemeius) focsani galbeni (nicolae balcescu) gradistea gulia gura vaii (racova) horia ipotesti. Profita de preturile avantajoase in buzau in centru sau spre periferie.

Anunturi imobiliare case de vanzare.

Apartamente cu 4+ camere de vânzare. Suntem disponibili să vă ajutăm pe întreg procesul de. Livram orice tip de containere locuit in buzau.

Introdu gratuit aici oferta ta pentru a fi postata pe site. 5 camere, 263 mp buzau. Oferim spre vanzare casa de locuit in suprafata construita de 89.98 mp, suprafata desfasurata 89.98 mp, regim de inaltime p, formata din 3 camere si vand casa in orasul pogoanele jud buzau teren aferent de 2800 mp compusa din 6 camere 1 camara plus anexe gospodaresti apa curenta in curte.

Case De Vanzare Grebanu Ieftine Nou Si Utilizat Anunturi Case De Vanzare Grebanu 1 Pagina Olx Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.ieftine.eu/cele-mai-ieftine-case-de-vanzare/buzau-judet/grebanu/olx.ro
Casa de vacanta la magura! Vanzare casa niculesti judetul buzau vanzare casa niculesti, casa la sol de 4 camere, hol, anexa, + 2 camere neterminate, pomi fructiferi, vie, apa in curte, cablu, internet, curent electric, zona de deal. Casele din containere au ostructura metalica profilata la rece , meterialul folosit avand o grosime intre.

Buzau, suprafața utilă de 90 mp amplasată pe un teren cu suprafața de 2000 mp.

Anunturi imobiliare case de vanzare. Livram orice tip de containere locuit in buzau. 5 camere, 263 mp buzau.

Posting Komentar untuk "Case De Vanzare Buzau"