Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Apartament 2 Camere Tg Jiu

Apartament 2 Camere Tg Jiu

Confortul termic este asigurat de ferestrele de. Vand apartament 2 camere in apropiere de piata 9 mai, cu imbunatatiri ( instalati.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Inchiriere apartament 2 camere, in tg jiu, str. Apartament 2 camere str brandusei tg jiu. Confortul termic este asigurat de ferestrele de tip termopan, centrala termica, gresie, faianta, parchet.

Persoană Fizică Apartamente De Vanzare Din Targu Jiu Anunț Direct De La Vanzător
vizitati articolul complet aici : https://apartamentelavanzare.ro/targu-jiu-persoane-fizice.php
Apartamentul este semidecomandat, cu o suprafata utila de 47 mp cu un balcon de 6 mp. Gresie, faianta, usa metalica, tamplarie din termopan. 9 mai targu jiu gorj.

Apartament 2 camere in tg jiu strada olari parter g+f+ct+termopane+usi schimbate+posibilitate de extindere+spatiu.

Tnt imobiliare va ofera spre inchiriere apartament 2 camere decomandat,lux,zona tg. Este de tip decomandat, are o suprafata de 52 mp si este situat la etajul 4 din 4. Ofer spre vanzare apartament cu 2 camere in zona 9 mai, strada olari vis a vis de gradinita mihai eminescu, semidecomandat, 40 mp proprietar, vand apartament 3 camere, tg.

Apartamentul are suprafata de 47mp si este disponibil la parterul unei cladiri de 4 etaje. Tnt imobiliare va ofera spre inchiriere apartament 2 camere decomandat,lux,zona tg. Propunem spre închiriere apartament 2 camere, situat în târgu jiu, strada termocentralei.

Persoană Fizică Apartamente De Vanzare Din Targu Jiu Anunț Direct De La Vanzător
vizitati articolul complet aici : https://apartamentelavanzare.ro/targu-jiu-persoane-fizice.php
Apartament 2 camere tg jiu piațamică 31m2 etaj 4 ușă lemn, centrală, geamuri termopa. Inchiriere apartament 2 camere, in tg jiu, str. Mb imobiliare ofera spre vanzare apartament 2 camere situat in targu jiu, strada unirii (zona centrala).

18 octombrie 48 m2 | 2 camere.

Primiți ultimele anunțuri pentru apartament 2 camere tg jiu. Apartamentul are suprafata de 47mp si este disponibil la parterul unei cladiri de 4 etaje. Gresie, faianta, usa metalica, tamplarie din termopan.

Mb imobiliare ofera spre vanzare apartament 2 camere situat in targu jiu, strada unirii (zona centrala). 2252 apartamente 2 camere in bucuresti anunturi publicate de particulari in presa si pe internet. Se vinde apartament 2 camere 51 m².

Apartamente In Targu Jiu Mitula Apartamente
vizitati articolul complet aici : https://apartamente.mitula.ro/apartamente/apartament-targu-jiu
Apartament cu 2 camere la etajul1 din 5 cu suprafața de 43m2 la botanica str zelinski (). 9 mai targu jiu gorj. Cucu, podul de fier, etaj 2, 68 mp, pret 99900 neg.

9 mai targu jiu gorj.

Se vinde apartament 2 camere + living 80 m². Apartamentul se vinde mobilat si utilat, el dispune de urmatoarele imbunatatiri: Cucu, podul de fier, etaj 2, 68 mp, pret 99900 neg.

Posting Komentar untuk "Apartament 2 Camere Tg Jiu"