Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Comisia Juridica Camera Deputatilor

Comisia Juridica Camera Deputatilor

Legea big brother, ce prevede stocarea timp de un an a apelurilor si a traficului de internet a fost adoptata miercuri de comisia juridica a camerei deputatilor. Comisia juridică a camerei deputaţilor a rediscutat, marţi, propunerea legislativă de modificare a statutului aleşilor locali, ca urmare a deciziei curţii constituţionale, rămânând nemodificată prevederea potrivit căreia fapta aleşilor locali de a încălca legislaţia în materie privind conflictul de interese să.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Inquam photos / george călin. Rezultatul votului a fost neconcludent. Raportul a fost adoptat cu 12 voturi pentru, din partea reprezentanților psd, și 10 voturi împotrivă (pnl, usr și minorități).

Comisia Juridică Din Camera Deputaților Admite Ridicarea Imunității Lui Bănicioiu Marți Votul Deputaților Universul Net
vizitati articolul complet aici : https://universul.net/comisia-juridica-din-camera-deputatilor-admite-ridicarea-imunitatii-lui-banicioiu-marti-votul-deputatilor/
Parlamentul româniei camera deputaţilor comisia juridică, bucureşti,07.11.2011 de disciplină şi imunităţi nr.31/746 c ă t r e, asociaţia foştilor c ă t r e camera deputaţilor comisia juridică domnului secretar gabriel andronache adresa dvs. Citeste acum toate articole despre comisia juridica a camerei deputatilor pe digi24.ro. Raportul negativ al comisiei a fost adoptat cu 7 voturi „pentru, 13 voturi „împotrivă şi 3 abţineri.

Comisia juridică a respins, luni, cererea de încuviinţare a arestării preventive a deputatului psd vlad cosma.

Comisia juridică a camerei deputaţilor a rediscutat, marţi, propunerea legislativă de modificare a statutului aleşilor locali, ca urmare a deciziei curţii constituţionale, rămânând nemodificată prevederea potrivit căreia fapta aleşilor locali de a încălca legislaţia în materie privind conflictul de interese să. Comisia juridica a camerei deputatilor a decis ca parlamentul european nu are niciun fel de competenta in ceea ce priveste ridicarea imunitatii fostului ministru dan nica, actual europarlamentar, aceasta competenta apartinand presedintelui romaniei sau parlamentului romaniei, a declarat. Raportul comisiei urmează să fie supus votului plenului camerei deputaților în ședința de marți.

In comisia juridica sunt 26 de membri, dintre care au participat la vot 22. Comisia juridică a camerei deputaţilor a dat undă verde vineri, cu 19 voturi pentru şi 2 împotrivă, solicitării direcţiei naţională anticorupţie de ridicare a imunităţii parlamentare a deputatului nicolae bănicioiu, în vederea urmării penale a acestuia. Articole publicate cu eticheta comisia juridica camera deputatilor.

Elena Udrea Comisia Juridica Camera Deputatilor Inquam Photos
vizitati articolul complet aici : https://inquamphotos.com/photos/elena-udrea-comisia-juridica-camera-deputatilor-24121
Legea big brother, ce prevede stocarea timp de un an a apelurilor si a traficului de internet a fost adoptata miercuri de comisia juridica a camerei deputatilor. Comisia pentru tineret și sport. Comisia juridică a camerei deputaţilor a dat undă verde vineri, cu 19 voturi pentru şi 2 împotrivă, solicitării direcţiei naţională anticorupţie de ridicare a imunităţii parlamentare a deputatului nicolae bănicioiu, în vederea urmării penale a acestuia.

Urmează să fie înaintat senatului, for decizional.

Deputatul psd florin iordache participa la sedinta comisiei juridice, de disciplina si imunitati a camerei deputatilor, in bucuresti, marti, 17 septembrie 2019. Articole publicate cu eticheta comisia juridica camera deputatilor. Ședința comisiei juridice, de disciplină şi imunităţi din camera deputaților, marți, 21 februarie 2017.

3 de rezultate pentru eticheta comisia juridica a camerei deputatilor. Comisia juridica a camerei deputatilor a decis ca parlamentul european nu are niciun fel de competenta in ceea ce priveste ridicarea imunitatii fostului ministru dan nica, actual europarlamentar, aceasta competenta apartinand presedintelui romaniei sau parlamentului romaniei, a declarat. Comisia juridică a camerei deputaților a amânat, miercuri, solicitarea.

Comisia Juridică Din Camera Deputaților A Respins Inițiativa De Desființare A Secției Speciale De Anchetare A Magistraților B1 Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.b1.ro/stiri/politica/comisia-juridica-camera-deputatilor-respingere-desfiintare-siij-301270.html
Urmează să fie înaintat senatului, for decizional. Poziția camerei deputaților în raport cu opinia adoptată de comisia pentru afaceri europene ref. Comisia juridică a camerei deputaților a dat marți raport de adoptare, cu majoritate de voturi, proiectului de lege de respingere a oug 13/2017.

Camera deputaților din românia este una din cele două camere a parlamentului bicameral al româniei.

Comisia juridica a camerei deputatilor a decis ca parlamentul european nu are niciun fel de competenta in ceea ce priveste ridicarea imunitatii fostului ministru dan nica, actual europarlamentar, aceasta competenta apartinand presedintelui romaniei sau parlamentului romaniei, a declarat. Comisia juridică a camerei deputaților. Comisia de etică şi disciplină uefa a lămurit situaţia lui sebastian colţescu, menţionând că sancţiunea arbitrului român se aplică doar în competiţiile uefa, a anunţat federaţia română de fotbal.

Posting Komentar untuk "Comisia Juridica Camera Deputatilor"